FEB

Llull executa el Quart

EBA. El germà del jugador del Real Madrid va emular el base internacional anotant un triple en el darrer segon que va decidir la victòria visitant

QUART 80 BARBERÀ 81

QUART GERMANS CRUZ:Camós (4), Serra (11), Martorell, Vila (17) i Montalat (2) –cinc inicial–; Zniteka (4), Palol (5), Coderch (2), Sima (11), Jiménez (22), Agustí (2). 11/33 en tirs de dos, 13/24 en triples (6 Jiménez, 4 Vila, 3 Serra) i 19/27 en tirs lliures. 30 rebots (7 Vila), 11 assistències (5 Vila) i 80 valoració (26 Vila).BARBERÀ:López (7), Sobrepera (15), Guardia (11), Llull (13) i Regal (2); Botella, Ramírez (2), Soumah (11), Pérez (4) i Olaguibe (16). 18/33 en tirs de dos, 10/25 en triples (3 Llull, 2 Guardia i Olaguibe, 1 López, Pérez i Soumah) i 15/18 en tirs lliures. 31 reb. (8 Sobrepera), 10 assis. (3 Pérez) i 78 de valoració (25 Sobrepera).PARCIALS:28-19, 18-24 (46-43), 16-21 (62-64) i 18-17 (80-81).

Com una de les clàssiques mandarines que llança Sergi Llull en els finals de quart, ahir, el seu germà Ivan el va emular. Un triple seu en el darrer segon va decidir un matx travat i físic des del segon període. I és que els quartencs van començar molt bé, amb els deures fets. Carles Ribot va preparar amb cura l’atac contra zona, la defensa habitual del rival. I va funcionar. Un 28-19 en el primer quart, amb tres triples de Serra, va impulsar els locals. Després, els veterans del Barberà van portar el partit al seu terreny, descentrant Montalat i companyia. Després del descans (46-43) van ser les defenses alternatives les que van donar un altre cop la iniciativa als de Ribot, amb un Jiménez estel·lar des del triple. A un minut del final i amb 4 d’avantatge, l’ansietat va tornar a parèixer. El darrer atac, a 17 segons i amb 78-80, el va decidir un triple alliberat de Llull, aprofitant que la defensa no va canviar en el bloqueig directe. Creu i tercera derrota consecutiva, tot i fer un excel·lent partit.