FEB

Victòria rotunda i imprescindible

LEB Or. El Barça B fa un pas decisiu per evitar l’última posició i hi enfonsa el seu rival

SAMMIC ISB 66 BARÇA LASSA 86

SAMMIC ISB:Serrano (6), De Ciman (17), Galarreta (10), Maiza (9) i Bulic (7); Zubizarreta (11), Salazar (2), Vucetic (2), Portalez i Evans (2). 16/39 de 2, 9/24 de 3 (3 De Ciman, 2 Zubizarreta, Galarreta i Maiza), 7/14 tirs lliures, 31 rebots (9 Bulic), 12 assistències (3 Zubizarreta i De _Ciman i 55 de valoració (16 Zubizarreta).BARÇA LASSA B:Figueras (7), Font (7), Martínez (16), Kurucs (23) i Diagné (5); Esteban (7), Garcia (12), Dedovic, Aza i Herun (16). 26/49 de 2, 7/20 de 3 (3 Kurucs, 2 Garcia i 1 Figueras i Diagné), 13/16 tirs lliures, 47 rebots (15 Herun), 16 assistències (6 Figueras) i 102 de valoració (28 Herun).PARCIALS:19-23, 13-23 (32-46), 10-21 (42-67), 24-19 (66-86).COMENTARI:A poc a poc i bona lletra, el Barça té cinc jornades per evitar els dos llocs de descens directe a LEB Plata. Ahir tenia una primera obligació, guanyar a la pista del cuer per despenjar-lo (una victòria i el ‘basket average’), cosa que va aconseguir sent seriós des del primer moment. L’ISB es va defensar des del triple (2 de De Ciman i 1 de Galarreta i Maiza, 17-17) però quan el Barça va ajustar més bé la defensa a la ratlla de tres punts als locals se’ls va anar fent de nit (21-27). En tota la primera meitat només van anotar un triple més i no van poder evitar un 0-12 que, partint d’un 28-34, va ser demolidor (28-46), amb Kurucs (17 punts a la mitja part) sotmetent el rival. Herun va agafar el relleu en el tercer quart, anotant. Marc Garcia va anar agafant confiança després de la lesió i va contribuir a tenir el partit trencat abans de l’últim descans (42-67). En l’últim quart, Herun va ampliar la seva estadística de rebot fins a uns nivells espectaculars (15 en total, 8 els últims deu minuts).