FEB

Les victòries no arriben a Salt

EBA. Els saltencs, que no guanyen des del mes de novembre, es desfan després del descans amb un parcial de 5-18 (41-61)

SALT 64 PARDINYES 92

SALT:Ferragut (8), Planas (11), García (5), Bunnell (10), Wimbish (17) –cinc inicial–; Wilson, Pujolràs, Pons (9), Touray (4). 17/33 dos, 7/27 triples (3 Pons, 2 Ferragut, 1 Planas i García) i 9/13 lliures. 28 rebots (13 Wimbish), 9 assistències (3 García) i 59 val. (30 Wimbish).NISSAN PARDINYES LLEIDA:Disla (7), López (19), M. Domingo (16), Gasque (5), P. Domingo (13) –cinc inicial–; Jorge (14), Fernández (6), Rivas (8), Aventín (4). 19/26 dos, 13/34 triples (4 Jorge i López, 2 Rivas, 1 Fernández, M. Domingo i Gasque) i 15/19 lliures. 37 rebots (7 M. Domingo), 14 assistències (4 Jorge i Rivas) i 111 val. (21 M. Domingo).PARCIALS:18-19, 18-24 (36-43), 15-28 (51-71) i 13-21 (64-92).

Una altra derrota del Salt, que no guanya des del novembre i que ahir va encaixar la vuitena derrota consecutiva amb Miquel Martínez a la banqueta. Els saltencs van competir en la primera meitat amb Wimbish (doble doble amb 17 punts i 13 rebots), com és habitual, portant el pes anotador i rebotejador de l’equip.

Va ser després de la represa (36-43, en el descans), quan van arribar els problemes habituals. L’equip es va fondre i va encaixar d’inici en sis minuts un parcial de 5-18 (41-61), amb Martí i Pol Domingo fent mal a la cistella saltenca. Amb 20 punts de desavantatge, el darrer quart ja va ser molt complicat per als locals, que continuen penúltims, en zona de promoció de descens, i a falta ja només de quatre jornades per al final de lliga. Diumenge que ve, duel clau a Cerdanyola contra el cuer.