FEB

L’escollit és Jordi Pujol

LEB Plata. El fins ara gerent del Club Tennis Girona assumeix la direcció general del Bàsquet Girona, un càrrec de nova creació per reforçar més l’estructura del club

A principi del mes de juliol, en la presentació del cara a cara amb el seu germà Pau a Girona, Marc Gasol ja va deixar molt clar que enfortiria l’estructura del Bàsquet Girona enguany amb la designació d’un director general. Després d’un procés de selecció amb un bon grup de candidats, el club va anunciar ahir el nomenament de Jordi Pujol per al càrrec. L’executiu, que ja assumirà les seves funcions avui mateix, havia estat en els últims temps el gerent del Club Tennis Girona.

Pujol es mostrava entusiasmat d’unir-se a aquest projecte: “Serà un orgull aportar el meu granet de sorra a l’equip que configura el club ara mateix per intentar seguir millorant tots plegats en benefici del bàsquet i l’esport. Les possibilitats de projecció del club, sumades a una figura com la de Marc Gasol de referent, converteixen el projecte en una proposta extremadament atractiva.” Apassionat de l’esport, havia treballat com a responsable en la gestió a l’empresa Sportgest 3000 i de coordinador a l’Handbol Esplugues abans d’arribar al Club Tennis Girona. “La demarcació de Girona i totes les seves entitats esportives ens demostren cada dia que gaudim d’una gran cultura i salut en l’àmbit esportiu a la zona. Els aficionats a l’esport gironí mereixen tenir a prop projectes amb la seriositat i també l’ambició del Bàsquet Girona”, subratllava Pujol.

Recursos

La creació de la figura del director general, el màxim càrrec executiu de l’entitat, respon a la idea de reforçar més i professionalitzar el Bàsquet Girona, amb la finalitat de buscar més sinergies i complicitats per enfortir el projecte. Un projecte que el mateix president, Marc Gasol, ha situat públicament a LEB Or en un termini, com a màxim, de tres anys. I això, evidentment, requereix més recursos econòmics dels que pugui aportar de la seva butxaca l’actual pivot dels Grizzlies.

JORDI PUJOL

“Serà un orgull aportar el meu granet de sorra per intentar seguir millorant tots plegats”

Dijous que ve, entrenament de portes obertes del sènior amb Marc Gasol

El primer equip del Bàsquet Girona engegarà motors dilluns per preparar la que serà la seva temporada de debut a la LEB Plata. Quim Costa repetirà a la banqueta –igual que tot el seu cos tècnic– i dirigirà una plantilla que, de moment, té confirmats sis jugadors. Es tracta de Nil Angelats, Sergi Costa, Xavi Costa, David Cuéllar, Robert Cosialls i Pau Juscafresa. La primera setmana de treball tindrà molta càrrega física i dobles entrenaments diaris.

El club va anunciar ahir que la sessió preparatòria del dijous 6 de setembre a la tarda serà oberta al públic. A partir de les set de la tarda, tothom qui ho vulgui podrà accedir a la pista central de Fontajau per veure les evolucions del sènior. També hi participarà el president de l’entitat, Marc Gasol, que té previst exercitar-se tota la setmana que ve sota les ordres de Quim Costa abans d’anar-se’n cap als Estats Units per començar la que serà la seva onzena temporada a l’NBA, totes als Grizzlies.

El Bàsquet Girona té programada la seva estrena oficial el dimecres 12 de setembre a Santa Coloma de Farners, en la semifinal de la lliga catalana LEB Plata, contra el Vic (20.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)