ACB

Victòria clara del Barça contra l’Estudiantes (84-101)

Bàsquet. Els de Pesic han dominat en tot moment i, tot i una petita reacció dels madrilenys en el tercer quart, no han vist perillar el triomf

El Barça Lassa s’ha imposat clarament al Movistar Estudiantes per 84-101 i suma una nova victòria a la lliga. Els madrilenys han estat per davant en el marcador en els primers minuts però els de Pesic han agafat les regnes ben aviat i ha aconseguit acabar el primer quart amb set punts d’avantatge (19-26). El Barça la seva superioritat i ha superat la barrera dels deu punts de diferència en l’inici del segon període i, a poc a poc, ha anat obrint un forat que l’Estudiantes no ha pogut neutralitzar. Al descans, 30-51 a favor dels blaugrana.

Tot i que ha arribat a perdre de 25 punts, l’Estudiantes no ha perdut la cara al partit en cap moment, i amb un treball de formigueta ha retallat a poc a poc la diferència amb els blaugrana, que tot i això no han vist mai perillar el triomf. En l’últim període, els de Pesic han començat amb 17 punts d’avantatge (55-72) i, amb un gran Heurtel, han tornat a ampliar la diferència, tallant d’arrel la reacció dels madrilenys mantenint la diferència al voltant dels 20 punts.

Ante Tomic, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)