NBA

Pau Gasol té una fractura al peu

NBA. El pivot català s’ha perdut 12 partits i estarà de baixa per un temps indefinit en plena crisi dels Spurs, que encaixen una derrota històrica

  • VÍDEO: Resum del Wolves-Spurs.
  • Pau Gasol saludant el seu germà fa uns dies al Grizzlies-Spurs EFE.

Pau Gasol s’ha perdut els últims 12 partits dels Spurs per molèsties en el peu esquerre. L’entrenador Gregg Popovich ha explicat avui que una nova revisió ha revelat que la lesió és més greu del previst. “Estava començant a treballar ja a la pista i l’hem hagut de fer parar perquè vam buscar una segona opinió i és que té una fractura per estrès. És el que m’han dit i ja no és cap secret suposo. Li hem posat altre cop la bota.”

Els Spurs estan en plena crisi perquè no arrenquen. Equip de referència i candidat a tot des de fa més de dues dècades, enguany tenen més derrotes que victòries (10-11) i avui han rebut un contundent 128-89 a Minnesota. Han arribat a perdre de 48 i el resultat final és el triomf amb la tercera diferència més gran de la història dels Wolves, que tampoc anaven gaire millor (11-11).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)