NBA

Ple de victòries pels catalans

Bàsquet. Els Thunder s’han imposat am facilitat als Hawks amb un gran Abrines, que ha aconseguit la seva màxima puntuació a l’NBA, mentre que Marc Gasol ha guanyat amb els Grizzlies i Rubio ha aconseguit el triomf am els Jazz

  • Marc Gasol, en un partit amb els Grizzlies EFE.
  • VÍDEO: Resum del partit entre els Thunder i els Hawks, amb els set triples d'Abrines

Àlex Abrines ha viscut la seva millor nit a l’NBA, amb 21 punts –entre el quals, set triples– en els 26 minuts que ha disputat en la victòria d’Oklahoma City Thunder davant els Atlanta Hawks per 109-124. Els Thunder han estat liderats per Russell Westbrook amb 23 punts i 10 assistències, i no han trobat gaire oposició en els georgians. Abrines, que ha estat titular, ha anat agafant confiança a poc a poc i ha mostrat la seva millor versió en el tercer quart.

Brooklyn Nets 125 - Memphis Grizzlies 131

Els Grizzlies han necessitat dues pròrrogues per imposar-se als Nets en un partit molt igualat. Marc Gasol, am 15 punts i 15 rebots, ha estat clau perquè els de Memphis, liderat per Mike Conley amb 37 punts, s’hagin endut la victòria. Els Grizzlies havien agafat avantatge en el tercer quart però un últim període dolent ha permès als de Nova York forçar la primera pròrroga, en que només s’han anotat sis punts per equip. En l’últim període, Gasol i Conley han aconseguit trencar el partit i donar la victòria al seu equip.

Charlotte Hornets 111 - Utah Jazz 119

Ricky Rubio ha recuperat una gran versió per aconseguir la segona victòria consecutiva pels Utah Jazz. El base del Masnou ha aconseguit 13 punts, quatre rebots i sis assistències en un partit en què els Jazz han deixat escapar un gran avantatge amb un mal segon quart, però han recuperat la bona dinàmica després del descans, que els ha permès endur-se el triomf.

Els altres resultats:

Boston Celtics 128 Cleveland Cavaliers 95

Detroit Pistons 107 Chicago Bulls 98

Philadelphia Sixers 123 Washington Wizards 98

Miami Heat 106 New Orleans Pelicans 101

San Antonio Spurs 105 Houston Rockets 136

Los Angeles Lakers 114 Dallas Mavericks 103

Portland Trail Blazers 112 Denver Nuggets 113

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)