ACB

Whittington marxa cap a l’Estudiantes

ACB. El MoraBanc li buscava una sortida i ara està regirant el mercat a la recerca d’un pivot

Si bé a Europa les coses estan funcionant, és evident que la situació en l’ACB del MoraBanc no és la que voldrien al Principat, perquè gairebé estan fora de la copa (5-8 i un -57 de diferencial de punts). Per postres, se’ls havia generat un problema amb Shayne Whittington. El club ja no estava satisfet amb el seu rendiment les últimes setmanes –acreditava 9,7 punts i 3,8 rebots en 14 minuts, en l’ACB–, però ell tampoc estava predisposat per revertir la situació. Francesc Solana, general manager, va explicar ahir que es va negar a jugar a Lugo, dissabte.

Ahir tot es va agilitzar i l’aler pivot va comprometre’s amb l’Estudiantes per al que queda de curs després d’acordar la rescissió a Andorra. Curiositats de la vida, el debut de Whittington (2,11m, 1991) amb els col·legials serà dissabte al vespre a la pista del MoraBanc. Mentrestant, l’entitat està regirant el mercat a la recerca d’un substitut, preferentment amb presència en la pintura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)