ACB

El Manresa no tindrà cap alta dissabte a Tenerife

ACB. El club confirma que de moment no fitxarà per substituir Renfroe i Doellman, que marxen alliberant una important massa salarial

El president del Baxi Manresa, Josep Sàez, i el director esportiu del club, Román Montañez, han admès avui en una compareixença conjunta que no hi haurà incorporacions immediates per substituir les baixes de Renfroe i Doellman, que han deixat la plantilla de l’equip amb només nou jugadors per les lesions també de Gintvainis i de Sakho.

L’equip viatjarà demà a Tenerife –dissabte té partit contra l’Iberostar– amb una situació de precarietat màxima, com confirma l’entrenador, Joan Peñarroya: “No sabria quina paraula utilitzar però ja fa setmanes que estem així. Ara ens falten els dos bases, un quatre i un cinc”

Montañez va justificar perquè el club no té previstos recanvis urgents: “Si ningú no hagués fitxat Renfroe o Doellman s’hagués quedat, portar més jugadors hauria provocat un problema econòmic al club.” En tot cas tant ell com Sàez es comprometren a treballar per mantenir el nivell esportiu, o sigui que els fitxatges acabaran arribant d’un moment a l’altre.

Sobre la marxa precipitada de Renfroe, Sàez explica que amb l’’oferta del Partizan sobre la taula “s’ha fet una valoració global i s’ha decidit que el millor és que marxi ara tot i l’evident problema esportiu que suposava per la baixa de Gintvainis”. De Doellman diu que “ell veu que no pot respondre a la pista per culpa de les lesions i prefereix fer un favor al club, perdonar una part de la fitxa i alliberar la seva plaça.

PROTAGONISTES

No podíem fitxar sense saber amb seguretat si Renfroe i Doellman marxaven
Román Montáñez
DIRECTOR ESPORTIU DEL BAXI
Fa temps que tenim problemes de lesions i baixes i això al final es pot acabar pagant
Joan Peñarroya
ENTRENADOR DEL BAXI
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)