FEB

El Morón acaba a Fontjau amb la ratxa triomfal del Girona (66-70)

Bàsquet. Un inici desastrós condemna l’equip, que paga l’esforç d’intentar remuntar el partit contra un rival que havia perdut set partits seguits

El Bàsquet Girona ha cedit contra l’Aceitunas Fragata Morón a Fontajau i ha posat fi a la ratxa de sis partits guanyant que havia encadenat des de l’arribada de Jordi Trias a l’equip. Els andalusos, que havien encadenat set derrotes, han fet valer un bon inici de matx (2-12) que ha obligat els gironins a anar sempre a remolc i a contrapeu.

Després d’una primera part molt grisa (24-37) el Girona ha reaccionat en el tercer amb un parcial de 14-0 (41-43) però l’esforç li ha passat factura en l’últim quart i no ha aparegut cap jugador amb l’encert necessari per capgirar el resultat. Els visitants, sense fer un joc brillant, han sabut aprofitar el desencert constant dels de casa, que hi han posat voluntat, això sí, fins l’últim moment.