FEB

L’Spar Citylift, amb l’ai al cor (52-49)

Bàsquet. Copa. L’Uni supera els quarts contra el València després que Anna Gómez perdonés la pròrroga, en un mal partit de les gironines

L’Spar Citylift s’ha classificat per a la final de copa, amb el triomf en el primer quart de final de la copa que ha començat a Vitòria, en un mal partit i marcat per la seva baixa notació, que empitjora amb 15 punts menys el 61-67 a Zamora d’aquest mes.

Sense ritme ni intensitat en el joc d’equip, Èric Surís ha fet debutar Gaby Williams a 2:06 per acabar el primer quart entrant en el lloc d’Oma, tres titular. La darrera rotació ha estat la de Buch per Murphy, que completava el segon cinc en 1:27 al parquet i dos únics avantatges: 2-0 (Colhado) i 10-8 (Murphy sola després de recuperació).

Tres defenses

Ull el fitxatge de l’Spar Citylift, Williams. Tres defenses de l’ex-aler del Nàpols, les tres sobre Pina, han col·lapsat l’atac taronja. Erràtica en tir (16-16 2/2 tirs lliures a l’inici del sgon quart), la dorsal quinze ha assistit Dongue al contraatac després de recuperació, el segon després del de Reisingerova (18-16) amb el que l’Uni agafava el control del marcador. 3:52 ha necessitat València per anotar, abans del primer triple gironí, el de la capitana (23-18, Buch). Ha respost Gómez (23-21) i Hampton (28-23) ha aixecat el dit de lluny, després que Buch castigués la defensa valenciana assistint Colhado (25-23).

MIg equip

Meita Tirera duia 12 punts a la mitja part descans (6/8 de dos) i, tornant del descans, en va fer vuit de seguits davant Reisingerova i Colhado per enfilar la màxima de València als 4 (33-37). Amb Dongue entrant per Oma i portant Hampton al perímetre, Spar Citylift ha igualat el resultat amb l’error de la 13 taronja a l’u per u i amb els triples de Murphy i la moçambiquesa (37-37). Al final, en un tres i no res, Williams i Rosó han donat l’avantatge a l’Uni abans de tancar el parcial, amb València vivint del 4,60 m. (5/6) sense anotar en joc (43-42).

El desequilibri

Laia Palau de tres ha tornat a posar l’equip per davant amb el seu primer triple (46-43) i, a 5:20, s’ha vist amb la pilota a la mà al límit de la possessió. I l’ha fet és clar, de dos (48-45). Ja amb menys de dos minuts per jugar-se, la base ha assistit Murphy (51-46) perquè l’escorta anotés el tir frontal. Tirera (2/2) ha ajustat el resultat (51/48) i Abalde encara més (1/2): 51-49 després d’error de Hampton. Ara, per errada, la d’Anna Gómez per l’esquerra a 20 segons pel final i la pròrroga a les mans a menys d’un metre del cèrcol gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)