FEB

L’Spar Citylift jugarà la tercera final seguida

Bàsquet. Copa. L’Uni, liderat per Reisingerova (26 punts) i Murphy (18) supera el Cadí 80-60 en la semifinal catalana, igualada fins el 14-0 gironí al tercer quart (56-43)

L’Spar Citylift jugarà demà al migdia (13 h) la tercera final de copa seguida, després que a Fontajau fa dos anys i a Saragossa el 2018 l’Avenida el deixés sense l’únic títol FEB que se li resisteix a l’Uni.

L’equip d’Èric Surís ha superat el Cadí, liderat per Reisingerova, immensa amb 10 punts sense error en la seva primera aparició i, decisiva en la segona entre el tercer quart i l’últim amb 16 més. També Murphy, amb 18, ha demostrat que vol seguir jugant un dia més, en un partit en què els marcadors de Mendizorrotza han estat en negre fins a 4:35 per acabar i la retransmissió televisiva a les pantalles com a referència, rellotges de possessió a peu de pista a banda.

Sense marcador

El conjunt gironí ha començat molt més endollat que el que va mostrar dijous contra València i, en dos minuts, ha fet un 8-0 iniciat per Hampton (4-0, triple i tir lliure), Murphy en el tercer ofensiu seguit de l’Uni i Oma, en transició. Díaz, al tercer intent de Sedis, ha fet el 8-3 de tres. Després, Laia en suspensió (10-3) ha començat el xou, que seguiria amb un repertori d’assistències (4 al primer quart) primer amb Nàdia en transició de patrocinada (12-5). Però la gran afortunada ha estat Reisingerova, amb els 10 punts (5/5) de l’Spar Citylift seguits al primer assistida per Laia i després per Núria (22-14).

Pel Cadí, dues accions seguides d’Etxarri després de pèrdua gironina al final del primer quart (20-14) han impedit que la diferència cresqués i, al segon, l’argument han estat els triples: 26-20, Pujol i Díaz i Bahí trepitjant (26-23).

La 1-3-1 blava i el criteri a la pintura –atac a Dongue i Colhado i 8-3 faltes al segon quart– han permès el Cadí empatar a 28 (Aijanen de tir lliure) primer i posar-se per davant després 30-31 (triple Vilaró) mentre Colhado recuperava el fil interior amb 4 punts (32-31) per entrar en un intercanvi que afavoria els interessos gironins amb dos triples de Murphy (40-33) contestats pel de Hempre, frontal, abans del descans (40-36).

El factor txec

Amb les onze jugadores del primer equip a pista a la primera meitat, ha tornat a ser la pivot txeca la que ha marcat la diferència al tercer quart, amb el resultat sense moure’s quasi tres minuts (40-38, Vilaró). L’entrada de Júlia ha posat per davant l’SparCitulyft (42-40 i, el triple de Díaz al límit de la possessió), ha estat l’inici del fi (42-43). Perquè amb Reisingerova, Laia i Núria juntes i Murphy amb voluntat de seguir jugant, l’Uni ha fet un 14-0 amb 8 punts de l’escorta (dos triples) i recuperació abans que Dongue aixequés el dit a sota amb 4 punts més (58-43 i 58-45).

Colhado, a 4:16, ha entrat per Reisingerova, fosa després del seu primer error en el tir i ovacionada al crit d’MVP. L’Spar Citylift ja estava 15 amunt i, després de 5 punts de Hampton, Laia ha sentenciat amb el triple a tres minuts per acabar (78-55).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)