FEB

Somriures i llàgrimes per als tres catalans

Bàsquet. Lliga femenina. L’Spar Citylift segueix líder i el Cadí fa un pas de gegant per acabar quart. L’Snatt’s encanvi es complica molt la vida perdent amb el rival més directe

L’Spar Citylift ha guanyat el Ferrol 60-43 i es manté líder de la lliga, després de la desfeta en la copa avui fa una setmana i posar un peu i mig a la semifinal de l’Eurocopa dijous a Lió (+23). El cuer –3 triomfs en tot el curs– no ha plantat cara (2-3, l’únic avantatge amb un triple, respost per dos de gironins) però tampoc s’ha deixat anar i fins i tot han encomanat l’equip d’Èric Surís del seu ritme (37-22 al descans amb 15/40 i 8/33 tirs de camp i 7 pèrdues per banda).

Per davant

Cadí la Seu té dos partits de marge respecte el València –un més l’average–, amb el 66-68 d’ahir a la Fonteta entre els dos equips revelació de la lliga femenina i que, en el seu debut en la copa, van perdre contra l’Spar Citylift en els quarts de final les taronges i en la semifinal les de l’Alt Urgell. Els triples de Kraker i Yurena Díaz i la defensa de les pirinenques, en el tram final, van sentenciar el duel. L’equip de Bernat Canut té una victòria menys que Gernika, tercer, a qui té l’average guanyat i que encara ha d’anar a Fontajau.

Una final, perduda

Derrota molt dolorosa aquest migdia al Marina Besòs per al Sant Adrià contra l’equip que tenia per sobre, ara a dos partits i el primer que no baixa; Zamarat (53-65). Les castellanes han fet el que han volgut sota els cèrcols (30-42 rebots tot i els 11 de Coulibaly) i han estat molt superiors: 25-82 en valoració amb tres jugadores visitants per sobre els 23. Ara les liles no poden fallar a Vitòria contra l’Araski i Ferrol ni a casa entremig amb el Lugo perquè en la darrera jornada visiten l’Avenida. Les de Glòria Estopà són ara penúltimes tenen ara la permanència a dos partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)