FEB

Un tercer quart demolidor

Bàsquet. EBA. El Quart sentencia el derbi amb 10 minuts d’agressivitat i encert

QUART 76 SALT 42

QUART GERMANS CRUZ:Masllorens (7), Coderch (6), Mora (8), Eric Jiménez (8), Artacho (4) –cinc inicial–, Serra, Eduard Jiménez (16), Bataller (12), Martorell, Vila (3), Dos Santos (10) i Cuadrado (2). 13/35 de 2. 11/25 triples (5 Eduard Jiménez, 2 Eric Jiménez, 1 Masllorens, 1 Bataller, 1 Coderch, 1 Mora). 17/21 tirs lliures. 37 rebots. 15 assistències.SALT:Pujolràs (4), Capell (8), Planas (3), Garcia (7), Sabatés (6) –cinc inicial–, Ferragut (1), Sima, Carrera (1), Juanola (10) i Grau. 10/36 de 2. 4/25 triples (2 Juanola, 1 Capell, 1 Garcia). 10/16 tirs lliures. 35 rebots. 6 assistències.PARCIALS:15-15, 19-11 (34-26); 33-12 (67-38) i 9-4 (76-42).

El Quart, segon en la taula, no es va deixar sorprendre en el derbi pel cuer, el Salt, en un partit que va tenir diferents pujades i baixades però que es va resoldre en el tercer quart quan els de casa van decidir posar-s’hi de veritat en defensa. Abans, els saltencs els havien mantingut a ratlla amb més intensitat i bones sortides en atac. Fins que l’entrenador local, Carles Ribot, no va aturar el partit en el segon quart el partit no es va començar a trencar per la línia lògica, la del més fort. L’encert en els triples dels germans Eduard i Eric Jiménez i el ritme altíssim de joc van provocar un parcial de 33-12. “Ha estat un quart que podria dir que ha estat perfecte”, va resumir després del partit el tècnic local.

Una altra cosa seria el que passaria en els últims 10 minuts. El Salt va abaixar els braços i els locals van entrar en una espiral d’errors incomprensible que en certa manera va tapar el bon joc vist anteriorment.