FEB

Cop d’autoritat de l’Spar Citylift a Salamanca (64-70)

Lliga Femenina. Les gironines poden guanyar el títol de lliga diumenge a Fontajau

L’Spar Citylift Girona tindrà diumenge (21 h per Esport3) al pavelló de Fontajau la primera oportunitat de proclamar-se, per segon cop en tota la seva història, campió de la Lliga Femenina. La final és al millor de tres partits. En el cas de perdre hi hauria un tercer i definitiu partit a Salamanca dijous de la setmana vinent.

Les d’Eric Surís han donat un cop de puny sobre la taula al pavelló de Wurzburg de Salamanca (64-70) on ha fet una exhibició total amb una Hampton impressionant (25 punts amb 5/8 triples). La clau del matx ha estat la sortida somiada de l’Spar Citylift Girona que ha fet un parcial de 0-20 per agafar 20 punts de renda (2-22). En aquesta fase les estadístiques gironines han estat impecables: 5/6 tirs de dos i 4/5 triples amb una Hampton impressionant (3/3 triples i 11 punts). A més, defensivament l’Spar Citylift ha estat impressionant ofegant el potencial castellà. Les de Miguel Ángel Ortega han reaccionat gràcies a Loyd que, amb 10 punts seguits, s’han situat a set punts (23-30). La renda s’ha mantingut fins el descans (27-35). Però al tercer quart l’Spar Citylift ha sortit igual d’encertat i dur en defensa per tornar a agafar 19 punts de renda (33-52) en un tercer període espectacular de Reisingerova i una Hampton en ratxa. Al darrer quart el Perfumerias Avenida ha pressionat, ajudat per un arbitratge lamentable, i han tingut dos tirs lliures per empatar el matx però els ha fallat (64-66). El Perfumerías ha fet 3/12 tirs lliures. S’ha arribat a un final d’infart on la classe i experiència de Laia Palau ha acabat de decantar la balança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)