ACB

Impacte total: Mirotic al Barça

Bàsquet. ACB. Terratrèmol en el mercat europeu per l’acord amb el pivot montenegrí, que deixa l’NBA

12,5

milions

de dòlars als Bucks

No està fet però és a prop: Nikola Mirotic és molt a prop de tancar un acord amb el Barça per a les pròximes cinc temporades que el convertiria en el jugador més ben pagat del vell continent, entre 3,5 i 4 milions d’euros per curs. A hores d’ara els dos jugadors més ben pagats d’Europa són Sved (Khimki) i Tavares (Madrid), que perceben per sobre dels tres milions d’euros. El montenegrí, que aquest curs ha cobrat 12,5 milions de dòlars a l’NBA, tornaria per una qüestió familiar que hauria estat determinant per deixar enrere el somni nord-americà i les xifres econòmiques que es mouen a l’NBA per tornar a l’ACB. De fet, aquesta temporada havia de signar un contracte d’uns 40 milions de dòlars per a les pròximes tres temporades i, fins i tot, els Jazz volien oferir-li’n 45. Els Bucks, el seu equip actual, i els Mavs eren els principals candidats a fitxar-lo. Les seves xifres aquesta temporada a l’NBA han estat de 15,2 punts, 7,4 rebots i 1,2 assistències en 27,1 minuts de mitjana. En el global de la seva carrera a la lliga nord-americana ha fet 12,3 punts, 5,9 rebots i 1,3 assistències. També va jugar als Chicago Bulls i als New Orleans Pelicans. La notícia de la seva arribada al Barça la va avançar el diari Sport. D’altra banda, també és important per entendre l’operació que el representant de Mirotic és el mateix que el d’Àlex Abrines, que també té un acord amb el Barça.

Bufetada al Madrid

El fitxatge de Mirotic pel Barça suposaria un cop d’efecte a nivell europeu però sobretot al Madrid. El club blanc no tenia cap dret ja sobre el jugador des del moment en què va marxar. El Madrid està preparant una oferta també espectacular per Nando De Colo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)