ACB

On vol el Madrid que vagi Prepelic?

ACB. El Joventut competirà amb el Saragossa i el Burgos per intentar aconseguir la cessió de l’eslovè; Nogués marxarà cedit i la Penya tindrà 13 jugadors amb Parra i Zagars al primer equip

La cursa per intentar la cessió de l’eslovè Klemen Prepelic ja ha començat i al costat del Joventut s’hi han afegit dos rivals més: el Burgos, a qui el Madrid ha cedit darrerament Saiz –anirà al Japó–, Radoncic o Dos Anjos, i el Saragossa, a qui han fitxat Alocén i el deixen cedit. El Madrid vol tenir controlat el jugador i que el club on vagi cedit assumeixi bona part de la fitxa que té, d’uns 600.000 euros, al club blanc –la Penya ha ofert la meitat–. Qui sembla descartat és el Ratiopharm Ulm alemany, que entrena Jaka Lakovic. L’exajudant de la Penya coneix Prepelic de la selecció eslovena, però sembla que no tornarà a Alemanya, on el 2014 ja va jugar a Oldenburg. El tècnic Carles Duran ha explicat com veu la situació: “És un nom més dels molts que el Jordi Martí té a l’agenda. M’agrada perquè coneix la lliga, és jove i té talent, però és del Madrid i hem d’enfocar molts més escenaris a banda del de Prepelic.”

Zisis, aquí; Nogués, cedit

Ahir el grec va ser a Badalona buscant pis i escola per als seus tres fills. D’altra banda, la Penya farà una plantilla amb 13 jugadors amb Zagars i Parra al primer equip. No hi serà Nogués, que marxa cedit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)