FEB

Antonio Hester, el primer forà del Bàsquet Girona

LEB Plata. L’aler, que també pot jugar a dins, jugava a Suïssa i té una temporada d’experiència a la categoria amb el CBT

Antonio Kurtis Hester (Miami, 1990) és el setè membre de la plantilla del Bàsquet Girona. Aler de 1m98, també pot jugar de quatre i prové de les files de l’Starwings de Basilea, de la lliga suïssa.

El nord-americà es va formar a les universitats de Miami Dade (2009-11) i Mobile (2011/12). Amb 22 anys, va entrar a Europa pel Turun NMKY de la primera divisió finlandesa i després d’una temporada repartida entre l’Atlético Nacional de Panamà i el Real Club de Lima peruà, va tornar a Europa per jugar al CBT de LEB Plata. Tornada als EUA per jugar amb Miami Midnites (ABA) i una temporada a Islàndia (Tindastoll) abans de la seva experiència a Suïssa.

Hester té gran capacitat per agafar el rebot, un 1 contra 1 sòlid sota l’anella i un físic dotat per fer-se fort a la pintura tot i el desavantatge d’alçada. S’afegeix als noms d’Albert Sàbat, Sergi Costa, Gerard Sevillano, Max Esteban, Robert Cosialls i Víctor Moreno com a integrant de la plantilla d’Àlex Formento.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)