ACB

Joventut - Madrid, el plat fort de l’inici de l’ACB

Bàsquet. La lliga Endesa comença la darrera setmana de setembre amb el retorn de Laprovittola a l’Olímpic. El Manresa rep l’Unicaja, el Barça visita l’Obradorio i l’Andorra el València

Nico Laprovittola, MVP de la darrera edició de la lliga Endesa, serà el centre d’atenció de la primera jornada del curs 2019/20, que comença del 24 al 27 de setembre i que té la visita del Madrid a l’Olímpic de Badalona el duel més destacat.

El Joventut debutarà a casa contra el campió de lliga, mentre el Barça, subcampió i amb una plantilla reforçada a consciència per al repte de l’Eurolliga, debutarà a la pista de l’Obradoiro.

El Baxi Manresa de Pedro Martínez també comença amb un os dur, al Nou Congost contra l’Unicaja i, el Morabanc Andorra, té el seu primer partit a la Font de sant Lluís contra el València.

Exigència

El mateix calendari planteja una dificultat als equips perquè la segona jornada serà pràcticament seguida a la primera, el cap de setmana del 28 i 29 de setembre menys pel Baxi Manresa perquè, el seu rival el Burgos juga la prèvia de la Lliga de Campions i , el partit, s’ajorna al 2 d’octubre. Però és que el Barça mateix rep el Baskonia en l’estrena de l’equip al Palau, visita el Morabanc Andorra en la jornada 3 i, el seu següent rival a casa, és el València el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre.

El Barça i Madrid torna a caure aquest any després de Nadal, en la jornada 15 (28 i 29 desembre).

Nous horaris

La lliga Endesa ha anunciat el calendari complet de partits i, també, en quins horaris es disputaran segons determina Movistar +. HI haurà sis franges horàries, els dissabtes a les 18 h i a les 20.30 h i els diumenges al migdia (12.30 h o 13 h), a la tarda (18 h) o al vespre (20 h).

DESTACATS

El primer duel català és l’Andorra-Barça en la jornada 3 i, el clàssic, per Nadal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)