ACB

L’objectiu es diu Eurolliga

Bàsquet. ACB. Abrines i Tomic reconeixen que el Barça té la plantilla amb més noms de qualitat dels últims anys, però que això no fa guanyar títols i que caldrà acoblar-se i fer equip

Els jugadors del Barça van superar ahir les revisions mèdiques abans de posar-se en marxa a les ordres de Pesic. I abans de l’entrenament de la tarda van parlar el capità Ante Tomic i un dels fitxatges més il·lusionants del curs, com és Àlex Abrines. Amb els problemes que va arrossegar ja enrere, el mallorquí va valorar les hores que fa que estan junts: “Evidentment estem cansats, però físicament em trobo molt bé.” Del Barça va subratllar que és un equip pensat per lluitar per tots els títols: “Hem fet un equip molt bo, amb grans fitxatges; ara hem de fer un bon grup, i en la pretemporada l’objectiu és fer molta convivència. Evidentment l’Eurolliga és l’objectiu més il·lusionant, però tots sabem la dificultat que té guanyar-lo perquè hi ha molts equips de nivell.” Pel que fa al seu aspecte personal, va destacar que bàsicament pensa a retrobar-se com a jugador, més que ser una estrella: “El meu objectiu d’entrada és gaudir sigui 15 minuts o 30, estic a les ordres de Pesic per ajudar l’equip. Tenim un equip molt bo i hi ha moltes expectatives, però hem d’anar pas a pas.” Abrines també va explicar la seva sintonia amb Pesic: “Hi tinc bona relació, és un entrenador que no fa falta dir res perquè és de primer nivell, vol intensitat, i només vull guanyar-me la seva confiança.” Finalment va subratlla que està expectant pel seu debut al Palau: “Serà com tornar a debutar-hi, em fa il·lusió.”

D’altra banda, Ante Tomic, el capità, assegura que des que ell hi és, és la plantilla amb més noms: “Sí que és cert que sobre el paper hi ha grans jugadors, però els noms no guanyen títols; és clar que a cada posició tenim dos jugadors de nivell.” Finalment Tomic va subratllar quin era l’objectiu de l’equip: “Hem de ser més regulars que el curs passat, i això ens donarà més resultats a la pista.”

LES PERLES

Ens fa il·lusió l’Eurolliga, però queda molt i hi ha molts equips de nivell; tenim nivell per aspirar-hi
Àlex Abrines
És la plantilla amb més noms de nivell dels últims anys, però això no fa guanyar títols, hem de ser més regulars
Ante Tomic

Ja es poden comprar samarretes

Els aficionats del Barça de bàsquet ja poden adquirir la samarreta del primer equip de bàsquet a la Barça Store del Camp Nou, així com altres productes relacionats amb la secció de bàsquet, com ara pantalons o dessuadores. Els quadres blaus i grana són a la part del davant de la samarreta, mentre que la part posterior és totalment blava. Era una reivindicació per la dificultat de trobar samarretes a la venda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)