Eurolliga

Delaney s’afegeix a una plantilla superlativa

Bàsquet. El base comença a entrenar-se amb el Barça, un equip que dimecres incorporarà també els campions del món Ribas, Claver i Oriola

El nou base del Barça Malcolm Delaney (1,91 m, 30 anys) es va afegir ahir als entrenaments de Svestislav Pesic després de passar la revisió mèdica. L’entrenador serbi també incorporarà a partir de demà els campions del món amb la selecció espanyola –Pau Ribas, Víctor Claver i Pierre Oriola– abans d’afrontar el segon títol de la temporada, la supercopa espanyola el cap de setmana que ve. Descomptant en el primer tram de la temporada la baixa de Thomas Heurtel, Pesic disposarà de 14 fitxes, amb les novetats del mateix Delaney, Higgins, Abrines, Mirotic i Davies, jugadors amb experiència a l’NBA però sobretot en el bàsquet europeu.

Delaney, en les primeres declaracions als mitjans del club, va explicar per què havia triat el Barça i no alguna de les altres ofertes que tenia sobre la taula: “És un gran club on hi ha pressió per guanyar campionats. Això m’agrada. Conec, a més, Pesic i Claver i són grans professionals.”

Delaney compartirà la posició de base amb Kevin Pangos –que també s’incorpora als entrenaments després de jugar el mundial amb el Canadà– i de forma més excepcional amb Pau Ribas, Higgins i Hanga, a banda del rol que pugui tenir l’argentí Bolmaro (19 anys), el titular en la lliga catalana que va oferir detalls de gran qualitat. Es continuarà entrenant amb el primer equip però el seu rol és el de jugador del Barça B a la LEB Plata, tot i que sembla una categoria que ara mateix li queda petita.

Amb l’arribada de Delaney, que avui serà presentat oficialment (13 h), el Barça disposa de jugadors de talent ofensiu i defensiu, experiència i ambició per afrontar una temporada en què tothom l’assenyala com a màxim favorit per a l’Eurolliga, un fet que comportarà una pressió afegida. La política de rotacions, amb una plantilla tan àmplia, serà un dels principals reptes per a Pesic.

PROTAGONISTA

Estic excitat per començar aquesta nova aventura perquè el Barça és un gran club on hi ha pressió per guanyar
Conec bé Pesic i Claver, són grans professionals que ajuden els equips a guanyar campionats
Malcolm Delaney
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)