FEB

La teoria reduccionista

Bàsquet. LEB Plata. El Girona visita el Barça B (18 h) en un duel entre dos dels tres equips que encara no han perdut en l’inici de lliga

Girona o Barça B perdran aquesta tarda el seu primer partit de lliga i, en funció del què passi a Múrcia, amb els locals amb 3-0 de balanç contra l’Albacete (2-1); el vencedor a la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà líder en solitari o amb un segon equip com a molt. És el tercer partit en una setmana i les cames pesen, però el premi ho val. “La càrrega és la mateixa per a tots els equips”, diu Àlex Formento en la prèvia contra el filial blaugrana, de qui destaca “la quantitat de joves talents, amb molta projecció que tenen”. “Juguen amb un component físic i d’agressivitat molt alt, bastant diferent dels equips que ens hem trobat fins ara”, diu l’entrenador del Girona sobre un rival que també enllaça tres triomfs en tres partits, tot i que dos han estat molt ajustats: 67-69 amb el Pardinyes i 92-94 amb l’Albacete. L’altre sí que és més ampli, 73-88 amb la Roda, dimecres, a qui els gironins van superar per 63-78 dissabte passat. La mateixa diferència però amb menys punts, una de les dades que pot desequilibrar el partit d’avui en funció de l’encert perquè els de Diego Ocampo encaixen molts més punts (76) que els gironins (60).

“Serà tot un repte nou per a nosaltres, un equip diferent dels rivals que hem tingut fins ara”, puntualitza Formento, que contra els blaugrana espera “un partit difícil com tots els de la lliga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)