Eurolliga

Correctiu del CSKA al Barça al Palau (67-96)

Eurolliga. El blaugrana s’han vist superats per tots costats per un equip rus que li ha sortit tot

El Barça ha vist trencada la seva imbatibilitat en el Palau Blaugrana en topar contra un CSKA que li ha sortit el partit somiat (67-96). Higgins, que jugava contra el seu exequip, no ha tingut un bon partit (4 punts) tot i fer una gran esmaixada.

Els blaugrana han vist com després d’un primer quart igualat (20-20) els russos han començat a estar encertats en el tir exterior i sobretot ha aconseguit desactivar un Barça que no ha estat al seu nivell ofensiu. Només Mirotic, amb el seu amic Griezmann a la graderia, era l’únic recurs amb 20 punts en la primera mitja hora de partit. Al descans dominaven els d’Itoudis 38-51. I en el tercer quart la diferència s’ha disparat fins els 26 punts (50-76) davant la sorpresa i la impotència general. Els blaugrana continuen segons empatats amb el Madrid a una victòria del líder Efes que ha tingut en Larkin en la seva estrella fent rècords: 49 punts amb 10/!2 triples i 53 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)