NBA

Ricky catapulta els Suns amb la seva màgia

Bàsquet.

El base català Ricky Rubio ha tornat a mostrar amb tretze assistències –9,3 de mitjana en el curs i només superat per LeBron James (10.8)– la seva màgia en la direcció del joc dels Suns de Phoenix, que han completat una altra remuntada sota el seu lideratge i han vençut la darrera matinada a domicili per 116-122 els Trail Blazers de Portland. L’escorta Devin Booker i l’aler Kelly Oubre Jr. han estat els màxims encistelladors dels Suns a l’aportar 33 i 29 punts, respectivament.

Un triple de Oubre Jr. mancant 43.8 segons per al final del temps reglamentari, després de rebre una passada de Rubio, ha assegurat la victòria amb un parcial de 114-120, mentre el jugador dels Suns llançava petons als aficionats dels Trail Blazers que han omplert les graderies del Moda Center. Rubio ha jugat 35 minuts i ha anotat 7 de 13 tirs de camp, inclòs un triple de dos intents –18 punts–, a més de 3 de 3 des de la línia de personal. El jugador del Masnou ha capturat cinc rebots –tots defensius–, ha recuperat una pilota i n’ha perdut dues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)