ACB

Neno i Prepelic són insuficients

ACB. La Penya perd a Burgos tot i el doble doble del base (17 punts i 10 assistències) i l’exhibició de l’eslovè (34 punts)

Tot i les circumstàncies, al final l’esforç titànic va ser insuficient. Zisis marxa, Stevic debuta, minuts per a Zagars, Buford lesionat i López-Arostegui amb gastroenteritis a l’hotel al matí. La Penya va fer un pas endavant col·lectiu, però el lideratge de Prepelic (34 punts) no va ser suficient perquè es van fallar molts tirs alliberats. Ventura –en els últims set partits 0/15– en va tenir dos però no van voler entrar i al final petits detalls van acabar fent decantar la balança. L’estrella del partit va ser, sorprenentment, Rivero, que amb 28 de valoració (15 punts i 7 rebots) va decidir en el tram final de partit.

El matx va tenir un guió de màxima igualtat. Els dos equips eren intensos i es van mostrar poc agressius en defensa. La Penya va tornar a superar la barrera dels 90 punts –ja és habitual en els últims vuit partits–, però aquest cop l’esforç físic va acabar passant factura en el darrer quart perquè fins al final del tercer període el Burgos només havia fet 60 punts. Sense benzina, la Penya va cometre errors lògics en un partit en què es va trobar a faltar un dia més un Harangody erràtic (1/6 triples) i un Omic ahir desaparegut (4 punts i només tres tirs). La Penya encadena la sisena derrota en els últims sis partits i necessita guanyar per agafar confiança.

ELS VESTIDORS

Tant jo com l’Arturs estem preparats per assumir la direcció de l’equip
Neno Dimitrijevic
No podem estar contents; tot i el gran esforç alguns detalls ens han matat
Carles Duran
Patrocini

Presentat quan jugava la Penya, que no rep res

A la mateixa hora del partit a Atenes es va presentar Nikos Zisis com a nou jugador de l’AEK fins al 30 de juny del 2021. Per casualitat el seu debut serà dimecres en partit de Champions League a Burgos. La Penya no ha ingressat ni un euro pel traspàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)