ACB

“Heurtel viatjarà tot i que no jugarà els quarts”

Copa. Pesic confirma que el base francès serà a Màlaga; el tècnic serbi subratlla el perill del València: “Porta dos últims mesos increïbles”

El Barça ha fet la roda de premsa prèvia a la copa per analitzar el què pot ser el torneig del KO. La notícia ha estat que el tècnic Svetislav Pesic ha confirmat que Heurtel viatjarà a Màlaga: “Veurem com evoluciona la seva recuperació, viatjarà amb nosaltres tot i que els quarts no jugarà però si passem a semifinals podria participar si es recupera”. El tècnic serbi ha subratllat que no és clau arribar en bones sensacions tot i ser una bona notícia: “Recordo quan vaig arribar al Barça que l’equip estava últim a l’Eurolliga i no massa bé a l’ACB i en canvi vam guanyar la copa a Las Palmas”. El serbi ha afegit que tot i la ratxa de triomfs encara queda camí per recórrer: “Encara ens queden coses a millorar i juguem contra un València que porta dos últims mesos increïbles”. D’altra banda, el capità Ante Tomic ha explicat com afronten el repte de la copa: ““Estem preparats per afrontar el repte del València, ja ens va tocar el curs passat i estem concentrats per fer-ho, tenim experiència per afrontar-lo”. El pivot croat ha afegit que l’equip arriba cansat: “Ha estat una setmana dura i tot i que hem guanyat els tres partits hauria estat bé poder descansar un dia però no hi ha temps per descansar”. Finalment el valencià Victor Claver ha analitzat el rival: “Vam patir molt en el rebot contra el València i hem de millorar-ho però ens falta fer un treball col·lectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)