ACB

Un bon regal d’aniversari

El Barça, amb Mirotic, que ahir va fer 29 anys, marxa a Màlaga, on vol celebrar el primer títol important del curs que serveixi per certificar el canvi de cicle triomfal que ha tingut el Madrid els últims anys per un futur tenyit de blaugrana

25

títols

té el Barça per 27 del Madrid

Nikola Mirotic, que ahir va celebrar els seus 29 anys amb un esmorzar al vestidor, anirà a Màlaga a buscar el seu regal d’aniversari. Amb el montenegrí en plenes condicions després d’estalviar-se el viatge a Las Palmas per jugar contra el Gran Canària, els de Pesic arriben en ratxa a la cita de Màlaga. L’expedició blaugrana marxa aquest matí cap a la ciutat andalusa, s’entrenarà a l’escenari del matx a la tarda i demà s’hauran de donar els 12 noms escollits per disputar el torneig del KO.

Prèviament, ahir el tècnic Svetislav Pesic va comparèixer en roda de premsa per donar la seva opinió sobre la competició, el primer gran títol de la temporada: “Recordo quan vaig arribar al Barça que l’equip estava últim en l’Eurolliga i no anava gaire bé a l’ACB i en canvi vam guanyar la copa a Las Palmas”. El serbi hi va afegir que, tot i la ratxa de triomfs, encara queda camí per recórrer: “Encara ens queden coses per millorar i juguem contra un València que ha protagonitzat dos últims mesos increïbles”. A més, el serbi hi ha afegit que l’staff tècnic està fent un treball excel·lent: “L’equip no pot jugar millor del que ho ha estat fent fins ara ni cap altre ho podria fer millor de com ho estem fent.”

D’altra banda, el capità, Ante Tomic, ha explicat com afronten el repte de la copa: “Estem preparats per afrontar el repte del València, ja ens va tocar el curs passat i estem concentrats per fer-ho, tenim experiència per afrontar-lo”. El pivot croat hi ha afegit que l’equip arriba cansat: “Ha estat una setmana dura i, tot i que hem guanyat els tres partits, hauria anat bé poder descansar un dia, però no hi ha temps per descansar.” Finalment, el valencià Claver ha analitzat el rival: “Vam patir molt en el rebot contra el València i hem de millorar, però ens falta fer un treball col·lectiu.” Àlex Abrines, en declaracions al Tot Costa de Catalunya Ràdio, va assegurar que segurament arriben en el millor moment del curs: “Quant a resultats no podem arribar millor però en joc podem fer-ho més bé.” Abrines, que torna amb 26 anys a Màlaga, on es va formar, va fer broma quan li van preguntar si a l’NBA els entrenadors feien xerrades tan llargues al vestidor com Pesic: “No ho fan ni quan guanyen ni quan perden.”

LA FRASE DE PESIC

L’equip no pot jugar millor del que ho ha estat fent fins ara ni cap altre ho podria fer millor de com ho estem fent

El Barça vol la Minicopa

Avui arrenca la competició en categoria infantil, on el Barça debuta contra el Canarias avui (21 h) i la Penya contra el València (19 h). Entre els favorits hi ha el Barça i també el Madrid, que ha guanyat en sis de les últimes set edicions.

Històrics a dojo en la presentació d’un llibre únic

L’Associació de Veterans del Barça va presentar ahir a l’Auditori 1899, amb la presència del president, Josep Maria Bartomeu; Joan Bladé, directiu del bàsquet, i Perico Ansa, president de l’associació, el llibre FCB + de 90 anys de bàsquet blaugrana, escrit pel periodista Manolo Moreno i amb la presència de la història viva del club amb moltes llegendes blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.