FEB

Àlex Formento, només a la banqueta

Bàsquet. El Girona deixarà de concentrar en el tècnic barceloní les figures d’entrenador i de director esportiu el curs que ve

El Bàsquet Girona deixarà de tenir concentrades en Àlex Formento (Barcelona, 1976) les funcions de director esportiu i d’entrenador del primer equip. El club que presideix Marc Gasol ha decidit separar les dues àrees per al final d’aquest curs i la planificació del següent.

El Girona busca una persona que s’encarregui de la direcció esportiva, una funció que espera poder anunciar “quan s’acabi l’estat d’alarma”, segons una nota del club. Àlex Formento continuaria, doncs, a manca que el club ho faci oficial –i amb el pertinent vistiplau del nou director esportiu–, a la banqueta del primer equip, en la qual va rellevar Quim Costa les sis darreres jornades del curs passat. L’entrenador santfeliuenc va ser destituït després de la quarta derrota en cinc partits de la fase d’ascens.

El gran interrogant

La FEB va anunciar per Sant Jordi el final de la LEB Or, a la qual el Girona aspirava a l’ascens. Dos equips de la segona categoria pujaran a l’ACB i no hi haurà descensos. Sí que dos equips de LEB Plata pujarien i, quan es va acabar la competició, fa quasi dos mesos, l’equip de Formento era segon darrere el Múrcia. Les bases de la competició donaven l’ascens al primer del grup i establien un play-off de vuit equips amb la segona plaça en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.