ACB

“No és positiu, sinó que va estar en contacte amb un positiu”

Bàsquet. ACB. El director esportiu del Joventut, Jordi Martí, frena les alarmes en el retorn als entrenaments, on un dels jugadors està apartat per precaució tot i que no ha tingut la Covid-19

El Joventut va tornar ahir als entrenaments i ho va fer per parelles amb jugadors separats, amb mitja pista cadascun. La Penya no té cap cas positiu com s’havia filtrat ahir, sinó un jugador que està fent un treball paral·lel perquè havia tingut contacte amb un positiu. Per precaució està fent un treball a banda. De fet, els tests es van fer divendres i va donar negatiu, i ara teòricament han de passar 14 dies per fer-se el segon i quan tingui dos resultats negatius ja es podrà entrenar. El jugador es troba perfectament. El director esportiu de la Penya, Jordi Martí, va confirmar la situació: “Tenim un jugador que per prevenció s’entrena a banda, no perquè sigui positiu sinó perquè va estar en contacte amb un positiu; és una mesura de precaució i per això treballa al marge durant un temps prudencial.”

Avui tornaran a entrenar-se i, tot i que sembla que tothom es va entrenant amb normalitat, molts jugadors de l’ACB no veuen clar tornar a jugar tan ràpid. L’ABP, de moment, no es pronuncia de forma dràstica, però quan s’acosti el moment d’entrenar amb contacte veurem si se senten algunes veus crítiques a jugar.

Andorra insisteix

El tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, després d’una setmana ja d’entrenaments perquè al Principat d’Andorra tot va avançat, va recuperar ahir David Walker, que havia marxat als Estats Units. Navarro ha explicat que Andorra està preparat per rebre la final a 12 de l’ACB: “Que hi hagi casos de la Covid-19 no em fa ser pessimista. És lògic. Tenim moltes oportunitats de tornar a jugar i Andorra pot ser el millor lloc.” De fet, hi ha deu seus que han presentat la seva candidatura, però l’ACB encara no ha decidit on es faria.

Turquia cancel·la la lliga

Ahir es va confirmar que la lliga turca no tindrà ni campió ni descensos. La federació turca la va donar per acabada i ja és la vint-i-setena lliga a Europa que se suspèn.

LES FRASES

Tenim un jugador que per prevenció s’entrena a banda, no perquè sigui positiu sinó perquè va estar en contacte amb un positiu
És una mesura de precaució i per això treballa al marge durant un temps prudencial
Jordi Martí
DIRECTOR ESPORTIU DEL JOVENTUT
Hem fet 40 minuts de preparació física per activar el cos i després uns 40 minuts amb pilota
Xabi López-Arostegui
ALER DEL JOVENTUT
Patrocini

El Barça passa els tests sense Delaney

La plantilla del Barça, inclòs el tècnic Pesic –a la imatge–, però sense Malcolm Delaney –als Estats Units–, va passar ahir les diferents proves mèdiques i també els tests per saber si algun dels jugadors té coronavirus. Demà o dijous està previst ja entrenar-se a la ciutat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)