FEB

El Bàsquet Girona aspira a arribar als dos mil abonats

LEB Or.

El Bàsquet Girona, que s’estrenarà la pròxima temporada a la LEB Or, aspira a doblar el nombre de socis d’aquesta temporada i arriba als dos mil en la seva estrena en la nova categoria. La campanya d’abonaments, que començarà demà, inclou una primera fase (2-15 de juliol) reservada als socis d’aquesta temporada, que tindran un descompte d’un 40% per compensar també els partits que s’han perdut aquest any per culpa de la Covid 19, segons ha explicat el vocal de l’àrea social de la junta, Jordi Pons. Els preus per a aquests socis seran de 72 euros per als adults i de 45 per als nens de 6 a 12 anys.

La campanya per als nous abonats començarà el 17 de juliol amb diferents preus: 120 euros (adults), 75 euros (infantil) i 250 euros (familiar). Hi haurà descomptes per als abonats que siguin federats, universitaris, jubilats o socis de l’Uni o el Girona FC (84 i 52 euros).

El director general del club, Xevi Gasau, admet que volen canviar l’horari dels partits de l’equip i posar-los diumenge a la tarda (18.00 h), un fet que obligarà a arribar a un acord amb l’Uni i la federació espanyola per evitar que els dos equips juguin el mateix cap de setmana a casa. El club calcula que la lliga començarà a mitjan octubre amb 20 o 21 equips i que, en principi, Fontajau no tindrà problemes per encabir com a mínim uns dos mil aficionats malgrat les restriccions que el govern català ha imposat per evitar rebrots de la Covid-19 a la tardor. “Tenim l’avantatge de gaudir d’un pavelló de gran aforament que ens permetrà tenir distàncies de seguretat entre els assistents, però està clar que els socis tindran prioritat”, ha assenyalat Gasau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)