NBA

Els Raptors han de treballar molt per posar el 2-0 en l’eliminatòria

NBA. Han derrotat per 99-104 els Brooklyn Nets en un partit que no han resolt fins el darrer quart i on Marc Gasol no ha anotat cap punt

Els Toronto Raptors han hagut de treballar molt i patir una mica per situar el 2-0 en la primera eliminatòria del play-off de l’NBA. Els actuals campions han derrotat per 99-104 els Brooklyn Nets en un partit que no han pogut resoldre fins al darrer quart. Marc Gasol no ha estat gens encertat i no ha anotat cap punts i només ha agafat quatre rebots. Els més destacats han sigut Fred VanVleet i Norman Powell que han anotat 24 punts.

Els Raptors no han començat bé el partit i han arribat a perdre de 14 punts (26-12) per arribar al final del primer quart quatre punts per sota (33-29). Les coses no han millorat en el segon període, tot i que a 3:13 del descans s’han posat per primera vegada per davant en el marcador amb un 47-48, però a la mitja part s’ha arribat amb avantatge dels Nets per 53-50. En el tercer període els Raptors sempre han estat molt aprop del seu rival, però mai han pogut donar la volta al marcador i han entrat en el darrer quart quatre punts per sota, 80-74. En el darrer quart els Raptors per fi s’han pogut posar per davant i dominar en el marcador per aconseguir la segona victòria per 99-104.