FEB

Antonio Hester jugarà amb el Força Lleida

Bàsquet. L’aler-pivot de Miami (1,98 m, 1990) ocupa una de les dues places d’extracomunitari de la plantilla

Antonio Hester (Miami, 1990) és el quart fitxatge del Força Lleida i el sisè jugador confirmat per a aquest curs a la LEB Or, després de les renovacions de Polanco i Feliu i els fitxatges de l’escorta Kaspars Vecvagars, l’aler pivot Mirza Bulic i el pivot Marcus Vinicius.

Hester (1,98 m) ocuparà una de les dues places d’extracomunitari de la plantilla que dirigirà Gustavo Aranzana i arriba a Lleida després de pujar de categoria amb el Bàsquet Girona el curs passat –13,4 punts i 7,6 rebots en 27 minuts de mitjana. El 2014 va jugar al CB Tarragona, també a la LEB Plata.

“És un interior que supleix la seva escassetat de centímetres amb unes excel·lents condicions atlètiques i una altíssima intensitat en totes les seves accions” diu Joaquín Prado, el director esportiu del Força Lleida, que en destaca la capacitat per capturar rebots. Prado confia que “un dels referents del Girona en el seu ascens a la LEB Or” aportarà un “gran coneixement del nostre bàsquet que ens fa ser molt optimistes quant a la seva adaptació”.

El primer

Hester és de moment l’únic jugador del Girona que s’enfrontarà al club de Marc Gasol aquest curs. Víctor Moreno i Menno Dijkstra han fitxat pel Menorca de la LEB Plata, categoria en què Sergi Costa jugarà al Zamora després de dues temporades al Girona.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)