FEB

El Girona jugarà cinc amistosos i la lliga catalana

Bàsquet. La tercera oportunitat de guanyar el primer títol sènior del club de Marc Gasol, el 10 d’octubre a Balaguer contra el Força Lleida

El Bàsquet Girona té previst disputar sis partits abans del debut a la LEB Or, que començarà a preparar aquest dimarts a Fontajau en doble sessió, un cop realitzades les proves físiques i els tests PCR. L’equip de Carles Marco jugarà quatre amistosos i la final de la lliga catalana LEB Or.

El partit per assolir el primer títol sènior de l’entitat de Marc Gasol, en la seva tercera final –una lliga catalana LEB Plata el curs 2018/19 i la copa LEB Plata el 19/20–serà el 10 d’octubre, a Balaguer contra el Força Lleida.

Els amistosos seran el 12 de setembre a Platja d’Aro contra el Prat (LEB Plata), el 20 a Banyoles contra el Força Lleida, el 23 a Osca contra el Peñas (LEB Or) i el 27 a Figueres contra el Pardinyes (LEB Plata). El club té previst anunciar el cinquè amistós properament.

Adrià Moncanut, Ricard Noguer i Lamin Dibba del Sant Narcís, elvinculat del Girona, començaran a entrenar-se amb l’equip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)