NBA

Els Heat posen els Bucks contra les cordes (3-0)

NBA. El millor equip de la lliga regular guanyava de 12 al darrer quart i ha encaixat un 13-40; Antetokounmpo: 0/7 triples

Els Bucks d’Antetokounmpo, el millor equip de l’NBA a la lliga regular, està a un sol pas de l’eliminació (3-0) en una eliminatòria on els Heat estan sent superiors (115-100). Els Bucks han entrat al darrer quart amb 12 punts de renda però han rebut un parcial de 13-40 que els ha sentenciat. L’estrella dels Bucks s’ha quedat en 21 punts però amb 0/7 triples. L’heroi, un dia més, ha estat Jimmy Butler que s’ha enfilat fins els 30 punts, 7 rebots i 6 assistències. Al seu costat Adebayo (20), Crowder (17), Dragic (15) i Herro (13) l’han secundat perfectament.

Qui també ha patit una patacada important són els Lakers de LeBron James que ha fet 0 punts al darrer quart. Els californians han cedit el primer partit de la semifinal de la Conferència Oest contra els Rockets (112-97). El malson dels Lakers ha estat James Harden que ha acabat amb 36 punts amb un gran partit també de Westbrook (24) i Gordon (23). Pels californians Anthony Davies (25 punts i 14 rebots) i LeBron James amb 20 punts, 8 rebots i 7 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)