FEB

El Girona s’estrenarà contra el Barça B

Bàsquet. L’equip de Carles Marco jugarà dissabte (19.00 h) a Platja d’Aro el primer partit de preparació contra el filial blaugrana

El nou Bàsquet Girona de Carles Marco s’estrenarà aquesta pretemporada dissabte a Platja d’Aro contra el Barça B en un partit que es jugarà a porta tancada (19.00 h) però que es podrà seguir per Esport 3. L’equip blaugrana, de la LEB Plata, substitueix el Prat, que era en un primer moment el primer rival previst per a la temporada. El Bàsquet Girona debutarà aquesta temporada a la LEB Or.

El partit servirà de debut per als nous jugadors del club, entre els quals destaquen Olaf Schaftenaar i Ryan Logan, que seran presentats oficialment aquesta tarda a Fontajau. Des de fa més d’una setmana tota la plantilla s’entrena conjuntament a Fontajau.

Els altres jugadors que han arribat a l’equip són Dani Garcia, Pep Busquets, Aleix Font, Àlex Llorca, Biram Faye i David Rozitis. El debut a la LEB Or està previst pel 18 d’octubre a Fontajau contra el Lucentum.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)