FEB

Novena supercopa per a l’Avenida, la primera amb final a quatre

Bàsquet.El 0-13 en els cinc primers minuts del tercer quart deixen el Gernika a remolc de les castellanes

L’Avenida torna a ser campió de la supercopa després de superar el Gernika en la final (50-66). És el novè títol en divuit edicions de les castellanes, que des del primer que van alçar el 2010 només han vist com l’Spar Girona els deixava sense trofeu els anys en què l’Uni havia guanyat la lliga.

El parcial de 0-13 (31-45) a l’inici del tercer quart, amb falta en atac a Nàdia Colhado o accions defensives no penalitzades a Hof, l’ha trenat Rosó Buch amb una suspensió al 25’ quan les basques ja anaven a remolc. Dos triples d’Andrea Vilaró abans del descans donaven l’avantatge de manera definitiva al conjunt de Roberto Íñiguez, que torna a guanyar un títol FEB en el seu retorn a un equip de l’estat després d’aconseguir la lliga el 2015 a Fontajau.