ACB

Dimitrijevic fa un recital a Andorra (87-89)

El macedoni juntament amb Bassas lideren a la Penya en un final d’infart

La Penya ha tornat a guanyar a Andorra on no ho feia des del curs 1995/1996. Ho ha fet en un final d’infart on Hannah ha donat vida als andorrans amb tres triples impossibles però Dimitrijevic i Bassas han trencat la llegenda negra a Andorra (87-89).

El matx ha arrencat amb una Penya encertada en els tres primers tirs triples (4-9) però ràpidament el MoraBanc tot i les baixes per lesió de Diagné, Palsson i Sy, s’ha trobat molt còmoda en atac aprofitant les facilitats defensives verd-i-negres. A més, els de Carles Duran han perdut moltes pilotes, moltes d’elles no forçades, i el MoraBanc ha agafat el timó fins al descans (45-42). Els d’Ibon Navarro portaven 7/13 triples i la Penya 6/9.

Al segon temps els verd-i-negres han continuat a remolc fins que han aparegut en escena el tàndem Ribas-Tomic per capgirar el matx (53-56) després d’un 2+1 del croat. Un triple de Ventura ha donat la màxima renda del matx (61-67). Però els andorrans, liderats per Senglin (17 punts) ha retallat i un triple de Tyson Pérez ha posat per davant el MoraBanc (70-69 a 5:50 pel final). La reacció ha estat espectacular de la Penya retornant el parcial de 0-7 (70-76). Dimitrijevic amb una genialitat i Bassas amb un triple ha agafat el màxim avantatge (72-81). Hannah ha anotat tres triples seguits per posar emoció (79-81) però ha aparegut Dimitrijevic per sentenciar un final d’infart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)