FEB

L’Spar Girona desmunta un dels autèntics rivals, el Gernika (60-41)

Lliga Femenina.

L’Spar Girona ha resolt amb una autoritat tremenda el partit de lliga contra el Gernika (60-41), un rival de nivell europeu que fa temps que pugna per ser alternativa als grans. Julia Reisingerova (20 punts) i Frida Eldebrink (14) han estat un malson per a l’equip basc, en el qual les dues exjugadores de l’Uni, Rosó Buch (5) i Nádia Colhado (6) no han tingut una gran tarda. L’equip gironí i el València són els únics que es mantenen amb 3-0 (l’Avenida i el Tenerife estan imbatuts amb 2-0).

L’Uni ha arribat a la mitja part amb 30-16, resultat tan eloqüent com el pobre 7/31 del Gernika en tirs de camp (13/35 per a les gironines) i el 26-17 en rebot per a les gironines.

Erràtic en atac i arriscant en defensa fins a desajustar-se, el Gernika no ha estat prou rival. Un 13-3 d’inici en la segona meitat ha portat la diferència a més de 20 punts (43-19) i a partir d’aquí els únics punts d’interès han estat saber si l’Uni podria millorar el basket average general del València (+59) per situar-se líder i fins on podia arribar l’actuació individual de Reisingerova. Però després del 52-26, ll’últim quart ha estat sobrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)