FEB

L’Spar Girona sua de valent per guanyar a Gran Canària (72-74)

Bàsquet. Elonu a 19 segons ha fet la cistella que ha donat el quart triomf en quatre partits a l’Uni

L’Spar Girona ha sumat la quarta victòria en quatre partits de lliga, patint fins el final després d’haver encaixat un parcial de 15-0 al darrer quart (69-63), moment en què l’Uni ha hagut de recórrer a l’ofici de jugadores com Palau –assistència a Labuckiene i cistella després de recuperació (69-67)– , Vasic i Eldebrink de tir lliure i Elonu a passada de la sèrbia quan faltaven 19 segons (72-74). L’alera pivot ha estat la màxima anotadora de l’Uni amb 19 punts mentre la que ha encistellat més del partit és Sparkle taylor, amb 22 i que ha fallat el triple que donava el triomf a les locals.