FEB

Tres són multitud?

Lliga Femenina. L’Spar Girona busca el quatre de quatre al camp del Gran Canària (20 h, hora d’aquí), que torna a la lliga tres anys després

L’Spar Girona juga aquest vespre (20 h, hora insular) a la pista d’un dels històrics del bàsquet femení estatal, l’Spar Gran Canària, que torna a la Lliga Femenina després de tres anys i per la renúncia del Sant Adrià. Ho fa amb el mateix model, amb jugadores de molt nivell que acabaran destacant en l’àmbit internacional i amb llicència per a tot. Ara són Sika Koné (1,90 m, 2002), líder de la lliga en valoració (27,3); Kai James (1,96 m 1995), amb 8 rebots per partit a Turquia el curs passat, i Sparkle Taylor (1,78 m, 1995), el referent ofensiu de l’equip la temporada passada (més de 23 punts de mitjana). “És un equip que no ha guanyat encara, però ha competit molt bé. Ens hem de saber adaptar i dur el ritme del partit”, diu Èric Surís, que no es vol confiar pel 3-0 de balanç gironí en contrast amb el 0-3 canari –derrota 60-74 amb el València en l’únic partit a casa.

“L’equip està compromès i identificat amb el projecte”, explica el tècnic de l’Uni, que mostra el camí per no deixar-se encomanar per l’estil de les locals: “Saber igualar la intensitat que requerirà el partit no és només voler-ho fer, sinó saber-ho fer. Ens espera un partit físic, es basen en el seu joc interior, Koné i James.” “Hem de fer la nostra feina i la nostra obligació és ser exigents i créixer com a equip”, hi afegeix Surís, amb l’equip en ple procés d’engranatge, amb un partit per setmana i en espera de la imminent arribada del fitxatge de l’estiu. “És Chelsea Gray i serà una peça més, que permeti més mobilitat i polivalència”, destaca sobre l’escorta, que pot ocupar qualsevol lloc de la línia exterior.

LA DADA

27,3
de valoració
acredita Sika Koné en tres partits, líder de la lliga amb Julia Reisingerová, quarta (21,3)
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)