ACB

El Barça liquida l’Estudiantes en 15 minuts (78-92)

Bàsquet.

El Barça ha sumat a la pista de l’Estudiantes la vuitena victòria a l’ACB després d’una exhibició de 15 minuts que ha deixat el partit pràcticament sentenciat (17-43) en una exhibició liderada per Mirotic, Abrines, Oriola i Kuric. L’encert en els triples, el domini en el rebot, la intimidació en defensa i la visió de joc de Calathes i Heurtel ha desmuntat qualsevol estratègia quehagyés preparat el tècnic local, Javi Zamora, abans del partit. En la segona part, amb el partit resolt, Jasikevicius ha donat molts minuts a Pustovyi, que sense Brandon Davies, s’ha inflat en atac (18 punts) aprofitant que els seus companys l’han buscat constantment. Mirotic (4de 4 triples i 14 punts) i Smits (15 punts i 6 rebots) també han tret petroli de la feblesa defensiva dels locals, que han maquillat el resultat gràcies als triples de Brown i Roberson.