Eurolliga

El Barça espera resoldre la situació d’Heurtel en pocs dies

El club admet que ha trencat les negociacions per a la seva sortida però continua negociant amb el seu agent una solució

El Barça ha confirmat oficialment que Heurtel segueix formant part de la disciplina del club però que espera solucionar el futur del jugador en els propers dies. No precisa, és clar, si deixarà marxar el base al Real Madrid, que era el club amb el qual estava negociant en secret el jugador tot i que el seu agent havia demanat al Barça que l’alliberés per anar al Fenerbahçe. El Barça confirma que ahir el club i el jugador van trencar les negociacions però també precisa que continuaran “parlant” per trobar una solució.

El Barça també admet que Heurtel es va quedar a Istambul i no va tornar amb els seus companys després del partit contra l’Efes: “El jugador no va ser desatès en cap cas i se li van donar totes les facilitats –nit d’hotel, bitllet de vol regular i tota la documentació pertinent– per poder tornar a Barcelona avui mateix.”

Jasikevicius no compta amb Heurtel però el Barça no vol que el jugador acabi reforçant un rival directe a Europa i a l’ACB ja que el Madrid està buscant un base de les seves característiques després de la marxa de Campazzo a l’NBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)