ACB

El Barça allarga la ratxa contra el Saragossa (107-88)

Els blaugrana sumen l’onzena victòria consecutiva a la lliga ACB

El Barça, amb Pau Gasol com a espectador de luxe, ha sumat una nova victòria contra el Casademont Saragossa i continua en ratxa amb 14 triomfs dels últims 15 partits (107-88). Han descansat Calathes i Westermann i Hanga ha jugat molts minuts de base fent un gran partit juntament amb Bolmaro. Sis jugadors han arribat o superat els 10 punts amb Davies (20 punts) i Hanga (17) com a grans referents.

Els blaugrana han agafat un màxim avantatge de 16 punts al segon quart amb l’explosió de Kuric i un Bolmaro impressionant. Higgins ha assumit la direcció (53-37) i els aragonesos han pogut salvar el KO abans del descans amb un 2-7 (55-44).

Al tercer quart el Casademont Saragossa ha frenat el potencial blaugrana en atac i un triple de San Miguel ha posat emoció (66-63). Jasikevicius ha demanat un temps mort i la reacció dels blaugrana ha estat immediata amb un Hanga imparable en el triple (3/3) i juntament amb Davies i Abrines han tornat a fer una estirada en el marcador (82-67). El darrer quart ja ha estat de pur tràmit amb el Barça gestionant la diferència.