ACB

Festival del Barça i dotzena victòria seguida (79-55)

Els blaugrana han trencat el matx al final del tercer quart amb un parcial de 19-1 (del 51-50 al 70-51)

El Barça ha superat l’Unicaja (79-55) en el partit que es va suspendre per la celebració de les eleccions del club perquè el Palau Blaugrana estava ocupat. És la dotzena victòria seguida a l’ACB dels blaugrana.

Al primer quart els de Jasikevicius han agafat avantatge ofegant en defensa els malaguenys (21-10) amb Bolmaro de titular i amb Smits i Oriola com a màxims anotadors amb 5 punts cadascun. Però els errors en cistelles fàcils i algunes pèrdues del Barça les ha castigat l’Unicaja per tornar-se a posar dins el matx (29-25) després d’un triple de Bouteille amb gran fortaleza mental. Però han aparegut Davies (6) i Higgins (4) per tornar a obrir forat en el marcador (40-30) abans del descans.

Al tercer quart tres triples seguits de l’Unicaja han posat pressió als blaugrana i ha provocat el temps mort de Jasikevicius (51-50). Mirotic, per culpa de les faltes personals, quasi no ha entrat en el partit però quan ha aparegut ha servit per fer una nova estirada (60-51). El parcial ha continuat creixent per fer un 19-1 i deixar el partit trencat a set minuts pel final (70-51).