Lliga femenina

El Cadí La Seu es retroba amb la victòria contra el Promete (68-59)

Havia perdut els dos darrers partits

El Cadí La Seu s’ha retrobat amb la victòria després de perdre els dos darrers partits i s’ha imposat per 68-59 al Campus Promete. Les urgellenques han dominat tot el partit i només en dues ocasions el conjunt d@#še Logroño ha empatat, però mai ha estat per davant en el marcador. Han aconseguit la sisena victòria.

El Cadí ha començat amb una forta defensa i molt centrat en atac i en el minut cinc ja guanyava per 9 punts (11-2). Dos triples seguits del Promete l’han tornat a ficar en el partit i s’ha arribat al final del primer quart amb 17-12. En l’inici del segon període el conjunt de Logroño ha empatat (17-17). Hi han hagut uns minuts d’igualtat, però un 6-0 de les locals les ha tornat a distanciar i han arribat a tenir 11 punts de diferència (35-24) a un minut del descans al que s’ha arribat amb un 35-26 pel Cadí.

Un parcial de 8-0 de les urgellenques en l’inici de la segona meitat ha situat en el marcador amb un 43-26, 17 punts de marge. El Campus Promete ha pujat la intensitat en defensa, ha aconseguit un 0-6 de parcial i s’ha apropat una mica en el marcador al final del tercer quart (48-36). En els darrers deu minuts les urgellenques han tornat a controlar el partit i han arribat a tenir 19 punts d’avantatge (58-39) a quatre minuts i mig del final. El Promete ha reduït la diferència en els últims minuts gràcies als triples, fins el 68-59 final. Pel Cadí La Seu Tunstull ha anotat 18 punts i Pivec n’ha fet 16, amb 7 rebots i 4 assistències.