LEB Or

Marc Gasol confirma el seu retorn a les pistes amb el Bàsquet Girona

El fundador i president del club anuncia la seva incorporació a la plantilla de LEB Or en un acte multitudinari a Fontajau

Marc Gasol (Sant Boi de Llobregat, 36 anys) ha anunciat aquesta tarda a Fontajau el seu retorn a les pistes com a jugador de la plantilla de l’equip LEB del Bàsquet Girona, club del qual n’és el fundador i el president. L’anunci s’ha fet en un format molt de l’estil NBA a Fontajau, pavelló que ha obert les portes per encabir centenars de seguidors del bàsquet a la ciutat i d’admiradors del jugador, que fa dies que va advertir de l’anunci imminent a través de les xarxes.

L’acte ha tingut dues parts. En la primera, al bell mig de la pista, amb els convidats sobre el parquet i l’afició a la grada, l’exjugador dels Lakers i els Raptors ha acabat finalment amb el poc suspens que hi podia haver sobre la seva decisió davant l’eufòria de la gent que s’ha aplegat en la trobada. “Tinc una oportunitat única de demostrar que la meva implicació amb el club és màxima i ho podré fer des de dins la pista”, ha reconegut el jugador, que també ha reconegut que es pateix més fora de la pista que a dins. L’ovació més gran l’ha rebut quan ha confirmat que vol debutar el proper 3 de desembre contra l’Osca a Girona.

Marc Gasol va fundar el Basquet Girona amb el nom d’Escola Marc Gasol el 2014. El club ha anat creixent les darreres temporades al bàsquet professional fins a la LEB Or, a les portes de l’ACB. Amb tot, l’equip no ha començat bé la lliga. Ha encadenat set derrotes seguides i s’ha quedat sense primer entrenador després de la destitució de Carles Marco.

L’últim partit de Gasol va ser el que va jugar en els quarts de final dels Jocs Olímpics de Tòquio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)