Lliga femenina

L’Spar Girona no se n’escapa

Bàsquet. L’expansió de la variant òmicron fa que una jugadora de l’Uni, que està bé de salut i segueix els protocols establerts, doni positiu per covid-19. L’equip té festa fins diumenge

“La jugadora té un bon estat de salut i segueix el protocol establert per les autoritats sanitàries”, diu el comunicat de l’Uni, emès ahir a mitja tarda, en què s’anuncia que una integrant de la plantilla de l’Spar Girona ha donat positiu per Covid-19. L’equip havia jugat abans-d’ahir l’últim partit del 2021 a l’Eurolliga, a Istanbul, i dimarts que ve tanca l’exercici en la Lliga Femenina a Ferrol. Un calendari amb dos caps de setmana sense competir –Nadal i Cap d’Any–, que amb una plantilla que ha arribat sota mínims pel sobreesforç d’aquest desembre, ja va fer que en la planificació dels entrenaments Alfred Julbe donés festa a l’equip des de dimarts a la nit fins diumenge. Una circumstància que impedeix el contacte entre les jugadores que permeti els contagis dins del vestidor. A més, hi ha jugadores que van viatjar des de Turquia fins a les seves destinacions d’origen per passar-hi el Nadal, amb permís del club.

L’expedició gironina a Istanbul es va sotmetre als tests PCR i cap va donar positiu. Els protocols sanitaris estableixen que per al següent entrenament, diumenge, se sotmetrà tot l’equip a proves per descartar cap positiu abans de la tornada a la feina.

El curs passat, l’Spar Girona no va tenir cap positiu i només es va haver d’ajornar el primer partit del mes de gener, a Fontajau contra el Gran Canària, perquè una de les jugadores era contacte estret amb un positiu. La Lliga Femenina no s’havia vist afectada per la variant òmicron fins al cap de setmana passat, quan es van haver d’ajornar l’Araski-Ferrol i el Promete-Gernika. En l’Eurolliga no es va disputar l’Avenida-Venècia per positius en el conjunt italià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)