LEB Or

Més jugadors del Girona confinats

Bàsquet. El club suspèn l’activitat del primer equip i s’ajorna el derbi contra el Força Lleida del dia 28

El Bàsquet Girona ha confirmat que els entrenaments i l’activitat del primer equip es van aturar ahir a causa dels diversos casos positius de la covid-19 detectats en la primera plantilla. Els jugadors han estat aïllats i estan bé. La nova situació, amb tot, ha obligat a ajornar el derbi de la 14a jornada que l’equip havia de jugar el dia 28 a la pista del Força Lleida. Era l’últim partit previst del 2021. Aquesta setmana l’equip de Marc Gasol no va poder viatjar a Oviedo, en aquest cas per un brot al vestidor de l’equip asturià

Tot i que el club no ho va fer oficial, L’Esportiu va avançar dimecres que dos jugadors havien donat positiu i que s’estava en espera dels resultats dels tests dels seus companys. En qualsevol cas, amb només dos positius l’equip, segons els protocols de la FEB, podia desplaçar-se a Lleida amb la resta de la plantilla i jugar el partit. A partir de tres casos, però, la federació considera que es tracta d’un brot i ajorna per sistema tots els partits, com ja ha passat aquesta setmana amb la majoria de duels corresponents a la 13a jornada, que s’acabaran jugant a partir del 2022 si la situació millora.

El Girona no ha donat a conèixer tampoc el nom dels jugadors o els integrants del cos tècnic que hauran d’estar confinats els pròxims dies, coincidint amb les festes de Nadal.

L’Uni, sense més casos

L’Spar Girona manté la seva preparació per al partit a la pista del Ferrol. Només s’ha detectat un cas positiu. A Galícia les normes per accedir al pavelló s’han endurit. Caldrà el certificat de vacunació o un resultat negatiu de PCR realitzat les últimes 72 hores o un test d’antígens negatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)