ACB

La Penya només té un positiu: Ribas

Bàsquet. ACB. El Joventut podrà jugar el 30 de desembre a Lugo contra el Breogán; el partit contra el Madrid es preveu el 4 de gener a Badalona i s’avançaria al 2 el matx a Fuenlabrada

El Breogán-Joventut que s’havia de disputar el 30 de desembre a Lugo finalment es podrà jugar si no apareixen més casos positius en la Penya. Les proves PCR que es van fer a la plantilla verd-i-negra només d’arribar de Polònia, on van jugar partit d’Eurocopa van donar negatiu. Els processos vírics que van viure Ante Tomic i Arturs Zagars van quedar, doncs, en un ensurt i l’equip continuarà entrenant-se amb normalitat. A la sessió d’entrenaments s’hi afegirà ja Ferran Bassas, que ja ha donat negatiu en els últims tests, i també els nord-americans Brandon Paul i Derek Willis, que han tornat dels Estats Units amb el visat. Un triomf a la pista del Breogán certificaria el bitllet per a la copa de Granada.

Ball de dates pel Madrid

L’ACB ha de fer pública la data en què es jugarà el partit ajornat pel brot de positius que va tenir el Madrid (8). Inicialment la proposta més ferma és que el partit que la Penya havia de jugar a Fuenlabrada el dia 3 passi al 2 i el partit contra els blancs a l’Olímpic sigui el 4. Es dona la circumstància que el dia 2 hi ha un Madrid-Barça. Tots dos equips, doncs, tindran només 48 hores per preparar el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)