ACB

Oriola dona positiu però Saras recupera Hayes per al Barça-Andorra

L’ACB encara no ha pres cap decisió sobre el clàssic de diumenge vinent, que està a l’aire pel brot del Madrid

El Barça-Andorra de dimarts té una baixa més pel costat blaugrana. Pierre Oriola va donar positiu per Covid-19 l’endemà del partit d’Eurolliga contra l’Unics i es perdrà aquest enfrontament. El pivot de Tàrrega, que no presenta cap símptoma de la malaltia, passa les festes aïllat a casa seva amb l’esperança que una PCR amb resultat negatiu li permeti reaparèixer el dia 2 de gener a la pista del Madrid, un partit que no està clar que es jugui pel brot que hi ha en el vestidor blanc.

No tot són males notícies per a Saras. Hayes sí que podrà jugar en principi contra l’Andorra després d’incorporar-se als entrenaments de l’equip un cop superat el confinament i d’haver superat la malaltia sense pràcticament cap símptoma.

Una nova tanda de test permetrà saber si hi ha més casos o el d’Oriola és l’únic detectat.

L’Andorra, per la seva banda, ha confirmat dos casos fins ahir de jugadors que ja han estat confinats.

A conseqüència dels positius detectats en el Madrid, ja havia quedat suspès el partit contra el Joventut que s’havia de jugar demà a Badalona. A la Penya, l’únic cas positiu comunicat és el de Pau Ribas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)